Оформляємо портфоліо, що набере тисячі переглядів!

Як наповнити портфоліо так, щоб знаходити ще більше замовників?

Ми переконані, що майстри з Viyar Bazar – справжні профі своєї справи. Однак ніхто не скаже про вашу майстерність краще, ніж ваші роботи. Для цього кожен зареєстрований на порталі мебляр має портфоліо. Його можна наповнювати інформацією про реалізовані проєкти. Так потенційні замовники дізнаються про вас більше і захочуть довірити вам свою омріяну кухню, шафу-купе або тумбу.

Не соромтеся хвалитися своїми досягненнями! Додавайте до портфоліо фото готових виробів, відео, дизайн-проєкти. Супроводжуйте їх описами й інформацією про використані матеріали.

Ми прагнемо, щоб ви реалізували якнайбільше замовлень з Viyar Bazar. Тому зібрали для вас рекомендації щодо правильного оформлення портфоліо. Дізнайтеся, як зробити його максимально привабливим, інформативним і клікабельним.

Візуальний контент

Спочатку про картинку, адже потенційний клієнт бачить її першою. І, будьмо відвертими, це найцікавіше. Ось декілька порад щодо візуалу:

  • Подбайте про належну якість фото. З цим впорається практично будь-який телефон. Потрібне тільки хороше освітлення, а також гарна композиція і рівний горизонт.
  • Приберіть зайве з кадру. Відсутність зайвих предметів, як-от будівельного сміття, коробок та інших речей, робить світлини привабливішими. А от наявність у кадрі котика; – завжди плюс. Рослини та декор теж додають затишку.
  • Пам'ятайте про різні ракурси. Не завантажуйте 5 однотипних фото поспіль, чергуйте плани. Покажіть увесь виріб і цікаві деталі. Якщо це кухня чи гардеробна, сфотографуйте відкриті шафи та шухляди, щоб було видно наповнення.
  • Не забувайте про відео. До портфоліо можна додавати не тільки картинки, а й відео. Це підвищить зацікавленість замовників. На відео можна детальніше показати й озвучити всі особливості проєкту.

Уважно підходьте до вибору головної світлини, бо це – візитівка всього проєкту☝. Нехай це буде загальний план, де добре видно весь виріб.

Назва проєкту

Назва проєкту в портфоліо повинна бути відповідною. Вона має обов’язково включати тип меблів (кухня, шафа, тумба тощо) та мінімум 3 характеристики зі списку нижче:

  • Колір або поєднання кольорів – чорний, бежевий, графіт, синьо-жовтий, червоно-чорний тощо;
  • Розмір меблів із зазначенням одиниці виміру – 3 м, 2200 см, 6 м²;
  • Стиль – сучасний, лофт, прованс або інший;
  • Матеріал виготовлення – ДСП Egger, металевий, акриловий, скляний, Дуб Сонома тощо;
  • Ступінь глянцю – матовий або глянцевий;
  • Ціновий сегмент – бюджетний, недорогий, елітний, ексклюзивний, до 20 000 грн;
  • Особливість, що вирізняє виріб серед інших – фрезеровані ручки, антресолі, піскоструминний малюнок;
  • Приміщення, для якого реалізований проєкт – для офісу, заміського будинку, котеджу, ванної кімнати, дитячої тощо;
  • Тип конструкції – П-подібна, вбудована, навісна, підлогова, кутова;
  • Населений пункт, де виготовлені меблі.

Приклади вдалих та інформативних описів ви можете бачити на фото.

Описи

Для цього не обов'язково писати, як класики. Просто розкажіть майбутнім клієнтам про те, чим цікаві та особливі ваші проєкти. Ми впевнені, вам є чим поділитися!

В описах ви можете розмістити додаткову інформацію про виріб. Вкажіть вибраний стиль та матеріали (приклад – на фото). Додайте коротку історію про проєкт або розкажіть, як ви допомогли замовникові вирішити проблему. Наприклад, як ви приховали комунікації або зробили маленьку кухню максимально функціональною.

А ще завдяки добре заповненим портфоліо ваші роботи можуть бути опубліковані в Telegram-каналі ВіЯр, де їх побачать тисячі людей. Бажаємо вам багато нових замовлень, і нехай ваші портфоліо поповнюються цікавими роботами!