Угода користувача

Правова інформація

Угода користувача

Шановний користувач!

Перед використанням нашого сервісу ознайомтеся, будь ласка, з нижченаведеними умовами (угодою/публічною офертою).

Використання послуг нашого сервісу в будь-який його частині означає Вашу беззаперечну згоду з умовами і правилами, що визначені нижче.

Ця угода розглядається Адміністрацією сервісу як публічна оферта.

Якщо Ви не згодні з положеннями цієї Угоди, не використовуйте наш сервіс у будь-якому вигляді і з будь-якою метою.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ НАШУ МІСІЮ:

Ціль – допомогти кінцевому споживачу реалізувати свої задуми в сфері виробництва меблів, а меблевому майстру – знайти нових клієнтів. Для досягнення цієї місії ми дотримуємось таких принципів:

  • Нам важливо, щоб Ви були задоволені.
  • Ми прислухаємося до Вас: BAZAR – це той продукт, який має подобатися ВАМ.
  • Ми цінуємо вашу думку – ми не редагуємо відгуки.
  • Ми надаємо інформативний і зручний у використанні сайт.

Сайт не містить реклами, є повністю безкоштовним та не передбачає жодних прямих, прихованих або відтермінованих оплат на користь Адміністрації сервісу.

  1. Терміни та визначення:
    1.1. Адміністрація сервісу/Адмінстрація/ми/нас/наш – фізична особа-підприємець Дідківська Наталія Дмитрівна та інші уповноважені нею особи, які обслуговують працездатність сайту і сервісів.
    1.2. Веб-сайт (сайт) – сукупність вебсторінок, доступних у мережі Інтернет, які об'єднані як за змістом, так і за навігацією під єдиним доменним ім'ям: https://viyar-bazar.com/, включаючи всі піддомени.
    1.3. Сервіс/платформа/майданчик – ViYar Bazar.
    1.4. Угода (публічна оферта) Користувача – угода, доступна за адресою https://viyar-bazar.com/polzovatelskoe-soglashenie/. Визначає основні умови використання сайту та сервісу.
    1.5. Майстер (може вживатися надалі як Користувач) – професійний мебляр, в особі якого може виступати фізична особа/фізична особа-підприємець/уповноважена особа від юридичної особи, яка розміщує для Замовника пропозицію щодо співпраці за допомогою використання сервісу ViYar Bazar на виконання певних робіт після досягнення домовленостей із Замовником. Майстер зобов’язується надати підтверджувальні документи для аналізу його кваліфікованості (юридичні реєстраційні документи щодо суб’єкта господарської діяльності Майстра, фото попередніх робіт, сертифікати, дипломи та інші документи) та завантажити дані на сайт. Відповідальність за достовірність наданої інформації несе Майстер. Реєстрація будь-якого Майстра є добровільною. Майстер зобов'язується надавати актуальну і достовірну інформацію про себе при реєстрації. Відповідальність за достовірність інформації та її відповідність законодавству лежить виключно на зареєстрованому Майстрі. Щоб отримати можливість користуватися сервісом, Майстер повинен прийняти умови цієї Угоди/Оферти. Акцептом цієї Оферти визнається реєстрація на сайті та натиснення кнопки «увійти в акаунт». Ці сторінки, контент і інфраструктура цих сторінок, а також сервіс пошуку, що надається нами на цих сторінках і через сайт, належать і управляються Адміністрацією.
    1.6. Замовник (може вживатися надалі як Користувач) – фізична особа/фізична особа-підприємець/уповноважена особа від юридичної особи, яка виявила бажання за допомогою використання сервісу ViYar Bazar замовити виконання робіт/надання послуг у Майстра. Реєстрація будь-якого Замовника є добровільною. Замовник зобов'язується надавати актуальну і достовірну інформацію при реєстрації. Відповідальність за достовірність інформації та її відповідність законодавству лежить виключно на зареєстрованому Замовнику. Щоб отримати можливість користуватися сервісом, Користувач повинен прийняти умови цієї Угоди/Оферти. Акцептом цієї Оферти визнається реєстрація на сайті та натиснення кнопки «увійти в акаунт». Ці сторінки, контент та інфраструктура цих сторінок, а також сервіс пошуку, що надається нами на цих сторінках і через сайт, належать і управляються Адміністрацією.
    1.7. Авторизаційні дані – унікальний логін (login) і пароль (password) Користувача, які використовуються для доступу до сайту. . Як логін використовується адреса електронної пошти.
    1.8. Керуючись положеннями Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р. (зі змінами), користувачі надають згоду на обробку персональних даних, які вони розміщують добровільно на сайті та/або що стали відомі з інших джерел, з метою забезпечення реалізації господарських (цивільних) відносин та/або бухгалтерського, податкового обліку та забезпечення реалізації інших відносин, що вимагають обробки персональних даних відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», а також інших нормативно-правових актів України.
    Користувачі підтверджують, що вважаються повідомленими про включення своїх персональних даних до баз персональних даних іншої сторони, а також підтверджують, що їм повідомлено про цілі обробки персональних даних (згідно з першим абзацом цього пункту) та про осіб, яким передаються персональні дані, а також про свої права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р. Цей факт підтверджується користувачами шляхом реєстрації на сайті та натисненням кнопки «увійти в акаунт».
    1.9. Адміністрація зберігає за собою всі свої права на всі власні (зареєстровані) патенти, авторські права, ноу-хау і торгові марки, що мають відношення до сайту. Фірмовий знак і назва «ViYar Bazar» є торговими марками Адміністрації і захищені законодавчо. Усі інші імена продуктів, назви компаній, фірмові знаки і символи, можливо, є торговими марками їх відповідних власників, і їхнє розміщення на майданчику ViYar Bazar забороняється.
    1.10. У разі виникнення будь-яких питань, пропозицій щодо роботи сайту, а також виявлення помилок у його роботі зв'яжіться, будь ласка, з нами за допомогою електронної пошти help@viyar-bazar.com.
    1.11. Адміністрація має право відмовити в реєстрації Користувача (як Майстра, так і Замовника) у сервісі з будь-яких підстав, без надання додаткових пояснень зі свого боку Користувачу.
  2. Предмет Угоди користувача
    2.1. Предметом угоди Користувача є згода Користувача на використання майданчика ViYar Bazar на умовах, визначених цією Угодою.
    2.2. Дана угода поширюється на користувачів майданчика ViYar Bazar.
    2.3. Угода регламентує відповідальність майданчика ViYar Bazar при наданні інформаційних послуг.
  3. Угода про торгові марки, товарні знаки, авторські права
    3.1. Будь-яке відтворення матеріалів майданчика ViYar Bazar без спеціального на те письмового дозволу заборонено.
    3.2. Виключення з пункту 3.1 – це новини і статті. Копіювання та відтворення дозволяється при наявності зворотного прямого посилання.
    3.3. Усе програмне забезпечення, необхідне для надання наших послуг і/або яке використовується на нашій платформі, та права на інтелектуальну власність (зокрема, авторські права) належать Адміністрації. Адміністрація зберігає за собою виключне право володіння, користування і розпорядження (усі права інтелектуальної власності, стиль оформлення, включаючи інфраструктуру) платформою/на платформі, на якій надається послуга (включаючи відгуки гостей і перекладений зміст), і у Вас відсутнє право копіювати, аналізувати екранні дані, створювати (гіпер-/зовнішні) посилання на Платформу, публікувати та рекламувати її. Також відсутнє право на маркетинг, інтеграцію, використання, об'єднання або будь-яке інше використання змісту (включаючи будь-які його переклади та відгуки гостей) або нашого бренду без нашого письмового дозволу. У тій мірі, в якій Ви (повністю або частково) використовуєте або об'єднуєте (перекладений) зміст (включаючи відгуки гостей) або іншим чином володієте правом інтелектуальної власності на платформу, використовуєте будь-який (перекладений) зміст або відгуки гостей, Ви передаєте всі права інтелектуальної власності такого роду на користь Адміністрації. Будь-яке незаконне використання або будь-яка з вищезазначених дій являтиме собою істотне порушення наших прав інтелектуальної власності (включаючи авторські права і права доступу до бази даних).
  4. Інформація про товари та послуги учасників майданчики ViYar Bazar
    4.1. Під інформацією розуміються представлені на ViYar Bazar описи, параметри, фотографії, ціни товарів та послуг, строки виконання робіт (будь-яка графічна та текстова інформація).
    4.2. Уся інформація про товари і послуги (включаючи строки виконання робіт/послуг), що представлена на ViYar Bazar, носить виключно оглядовий або рекомендаційний характер і не може бути використана для прийняття остаточних рішень у сфері господарської чи цивільної діяльності Замовника та Майстра. Усі рішення Користувач приймає самостійно та несе повну відповідальність за обов’язки, що виникають у результаті.
    4.3. Адміністрація ViYar Bazar не може гарантувати користувачам майданчика ViYar Bazar, що інформація повністю відповідає реальним характеристикам, параметрам та цінам на конкретний споживчий товар чи послугу
    4.4. Інформація, що додається на майданчик ViYar Bazar, може бути відредагована, спрощена або переміщена до іншого розділу на розсуд Адміністрації.
    4.5. Прайс-пропозиції будуть видалятися модератором. Крім того, користувачам забороняється розміщувати (дізнаватися будь-яким іншим способом) контактну інформацію до моменту прийняття пропозиції (заявки) про співпрацю та натиснення кнопки «Прийняти».
    4.6. Інформація, додана Користувачем, може змінюватися модератором без попередньої угоди з компанією, і оскарженню не підлягає.
    4.7. Контактні дані користувачів майданчика ViYar Bazar, які потрібні їм для подальшої співпраці, будуть доступні після того, як користувачі приймуть заявку про співпрацю.
    4.8. Усі суперечні питання вирішуються шляхом переговорів.
  5. Користуючись майданчиком ViYar Bazar, Ви розумієте, що:
    5.1. Відгуки користувачів про товари та послуги, опубліковані на майданчику ViYar Bazar, є суб'єктивними думками цих користувачів, вони можуть не співпадати із загальноприйнятою думкою та не відповідати дійсності.
    5.2. Для отримання точної інформації про товари Ви повинні використовувати інформацію, отриману у виробників цих товарів.
    5.3. Заборонена публікація матеріалів чи будь-яке інше використання майданчика ViYar Bazar, яке може зашкодити майданчику ViYar Bazar яким-небудь чином.
    5.4. Заборонена публікація інформації, яка не відповідає дійсності.
    5.5. Забороняється нетематичне розміщення фотографій, посилання на сайти третіх осіб, електронні пошти, номери телефонів та іншу контактну інформацію за межами особистого профілю.
    5.6. Забороняється відповідати на тендери не по суті: рекламними і однотипними повідомленнями. Забороняється публікація будь-яких контактних даних на сторінці портфоліо.
    5.7. Користувач з метою ефективної роботи на ViYar Bazar зобов’язується вказувати номер заявки при створенні замовлення через ViyarPro та здійсненні замовлення через сайт https://viyar.ua.
    5.8. За порушення будь-якого пункту Угоди Вам буде обмежений доступ на ViYar Bazar.
  6. Анулювання та припинення роботи акаунта та інша відповідальність
    6.1. Користувач може в будь-який момент припинити користуватися сервісом шляхом видалення свого облікового запису. При цьому він несе повну відповідальність за закриття і видалення свого облікового запису.
    6.2. Анулювання облікового запису відбувається тільки шляхом здійснення необхідних дій на панелі особистого кабінету Користувача.
    6.3. Запити на видалення акаунта телефоном або електронною поштою не приймаються.
    6.4. При цьому Користувач не має права вимагати будь-яку компенсацію від Адміністрації майданчика за видалення його акаунта.
    6.5. Наш сервіс не несе відповідальності за невидалення акаунта Користувача, якщо запит на цю дію був відправлений по електронній пошті або телефоном, а не з адміністративної панелі конструктора.
    6.6. Наш сервіс залишає за собою право (яке не є обов’язком) призупинити або припинити обслуговування облікового запису Користувача в разі визначення, що надана ним інформація протизаконна, образлива, є порнографією, наклепом, несе приховану загрозу, має дискредитаційний характер або будь-яким іншим чином зачіпає почуття інших користувачів або третьої сторони, і також порушує авторські права, права інтелектуальної власності  та/або цієї Угоди.
    6.7. Усна або письмова образа, фізична дія образливого характеру (включаючи погрози розправи або помсти) в адресу інших користувачів і співробітників призведе до негайного блокування або видалення облікового запису.
    6.8. Таке припинення обслуговування призведе до деактивації або видалення облікового запису, а також видалення всіх даних з облікового запису Користувача.
    6.9. Якщо не вказане інше, наш сервіс безкоштовний для клієнтів. На відміну від багатьох інших компаній, ми не стягуємо плату з користувачів й не додаємо додаткові збори (за оформлення бронювання) до вартості.
  7. Інші положення
    7.1. Адміністрація має право в односторонньому порядку змінювати цю Угоду без будь-якого попереднього погодження з іншими сторонами. Інформація про зміни в Угоді розміщується адміністратором на сайті.
    7.2. Зміни в Угоді набувають чинності з моменту їх розміщення на сайті або більш пізньої дати, зазначеної адміністратором при розміщенні цих змін. Приймаючи умови цієї Угоди, Користувач надає згоду на будь-які такі зміни та вважається ознайомленим з ними в день розміщення їх на сайті.
  8. Обмеження відповідальності
    8.1. У випадках, визначених чинним законодавством, ані наш сервіс, ані жоден з директорів, представників, співробітників, філій, партнерів-афіліатів (дистриб'юторів), ліцензіатів, агентів та інших компаній або осіб, які беруть участь у створенні, спонсорстві, просуванні та будь-якій іншій діяльності, спрямованій на підтримку цього сайту та його інформаційне наповнення, не несе відповідальності за (І) будь-яку штрафну, спеціальну, непряму або подальшу втрату прибутку, доходу, контракту або шкоду, завдану престижу чи репутації, і не задовольняє позову про відшкодування збитків; (ІІ) будь-яку неточність, що стосується (описової) інформації (включаючи ціни, наявність номерів і рейтинг) про Майстра/Замовника, представленої на нашій платформі; (ІІІ) послуги або продукти, що пропонуються Майстром або іншими діловими партнерами; (ІV) будь-які (прямі, непрямі, подальші або штрафні) пошкодження, втрати або збитки, що відбулися або оплачені Вами, і які виникли в результаті користування, неможливості скористатися або перерви в роботі нашого сайту, а також інші (прямі, непрямі, подальші або штрафні) пошкодження, втрати або збитки, що відбулися або оплачені Вами внаслідок (законодавчих) актів, помилок, порушень, (грубої) халатності, навмисних неправомірних дій, помилок, недотримання, неправильного трактування, невиконання цивільної відповідальності або прямого боргу (цілком або частково) Майстром або будь-якими іншими діловими партнерами (включаючи співробітників, директорів, керівних осіб, агентів, представників, субпідрядників або компаній-афіліатів), продукти або послуги яких (безпосередньо чи опосередковано) надаються, пропонуються або просуваються на/через платформу, включаючи будь-яку (часткову) ануляцію, надмірне бронювання, страйк, форс-мажорні обставини або будь-які інші неконтрольовані події.
    8.2. Адміністрація не несе і знімає з себе будь-яку відповідальність за використання та дійсність, якість, відповідність, придатність і своєчасність надання Майстром послуг/виконання робіт. А також не надає ніяких пояснень, гарантій або будь-яких умов, у тому числі встановлених законом або будь-яких інших, включаючи будь-які можливі гарантії комерційної якості, права власності, непорушення прав або придатності для певної мети. Ви підтверджуєте та погоджуєтеся з тим, що відповідний Майстер бере на себе всі зобов'язання і несе повну відповідальність щодо наданих послуг/виконаних робіт.
    8.3. Завантажуючи фотографії/зображення у нашу систему (наприклад, на додачу до відгуку), Користувач підтверджує, гарантує та погоджується, що він володіє авторськими правами на фотографії/зображення і що Користувач згоден, що Адміністрація може використовувати завантажені фотографії/зображення на своєму сайті, в рекламних матеріалах і публікаціях, а також в інших ситуаціях, коли Адміністрація вважає це за потрібне. Користувач надає Адміністрації невиключне, дійсне у всьому світі, безвідкличне, безумовне, безстрокове право і ліцензію на використання, відтворення, відображення, поширення, субліцензію і розповсюдження фотографій/зображень так, як Адміністрація вважає це за потрібне. Завантажуючи ці фотографії/зображення, особа, що завантажує фото, приймає на себе повну юридичну і моральну відповідальність за всі юридичні претензії, виставлені третіми особами (включаючи власників житла, але не обмежуючись ними), пов'язані з публікацією цих фотографій/зображень Адміністрацією. Адміністрація не є власником та не відповідає за завантажені фото/зображення. Особа, яка завантажила фотографію, відповідає за правдивість, валідність і право на використання всіх фотографій/зображень. Адміністрація не несе жодної відповідальності за опубліковані зображення. Особа, яка завантажила фотографію, гарантує, що фотографії/зображення не повинні містити віруси, троянські віруси, заражені файли, порнографічні, незаконні, непристойні, образливі, неприйнятні або недоречні матеріали. Фотографії/зображення не повинні порушувати права будь-яких третіх осіб (інтелектуальну власність, авторські права або конфіденційність). Будь-які фотографії/зображення, які не відповідають вищевказаним критеріям, не будуть опубліковані та/або можуть бути видалені Адміністрацією в будь-який час і без попереднього повідомлення
  9. Відгуки
    9.1.Щоб публікувати і підтримувати нові та актуальні відгуки, залишити відгук можна лише протягом обмеженого часу (28 днів) після закінчення роботи по заявці. Кожен відгук доступний тільки протягом обмеженого часового проміжку (24 місяці) після публікації. Рейтинг відгуків визначається автоматично за датою публікації спільно з деякими іншими критеріями (такими як мова, наявність коментарів). Ви можете впорядкувати відгуки за різними критеріями, а також застосувати фільтри (наприклад, за групою, датою, мовою, оцінкою). Ми залишаємо за собою право відхиляти чи видаляти відгуки на власний розсуд, якщо вони порушують наші правила написання відгуків. Адміністрація не надає ніяких компенсацій або інших винагород користувачеві за написання відгуку. Форми для відгуків гостей розсилаються тільки з метою проведення опитування і не містять будь-яких подальших (комерційних) пропозицій, запрошень чи заохочень. Адміністрація бере на себе зобов'язання стежити за публікацією відгуків і видаляти їх в тому випадку, якщо вони містять ненормативну лексику, називають імена або звинувачують у викраденні речей.

  10. 9.2. Адміністрація не публікує відгуки, які містять:
    • ненормативну лексику, непристойний зміст, агресивні висловлювання, прояв дискримінації, загрози чи образи;
    • називають повні імена або висловлювання, адресовані особисто співробітникам;
    • спонукання до незаконної діяльності (наприклад, пов'язаної з наркотиками або проституцією);
    • сайти, електронні адреси, телефонні номери, дані кредитних карток;
    • коментарі на тему політики.
  11. (Подальша) кореспонденція й спілкування
    10.1. Адміністрація не несе жодної відповідальності за будь-який обмін повідомленнями від або з боку Майстра та Замовника, який проводиться на або з допомогою її платформи.
    10.2. Будь-які претензії або скарги до Адміністрації повинні бути подані в найкоротший термін, але в будь-якому випадку протягом 5 (календарних) діб після дня користування сервісом. Будь-які претензії або скарги, надіслані після закінчення 5-денного періоду, можуть бути відхилені, і сторона, що ставить претензію, позбавляється права на будь-яку компенсацію (за збитки або витрати).

Правила заповнення профілю та користування сервісом

Правила заповнення профілю та користування сервісом

Ми прагнемо, аби наша з вами співпраця та ваша робота з клієнтами була плідною та прозорою. Для цього ми розробили правила, які регулюють заповнення вашого профілю та портфоліо текстом і зображеннями. Також ці правила регулюють вашу роботу на Viyar Bazar та допоможуть вигідно презентувати себе та свої послуги замовникам.

Вимоги до зображень, що публікуються на порталі Viyar Bazar

Загальні вимоги

  • Розмір зображення – до 3 МБ;
  • Ви повинні бути автором або мати права на розміщення зображення;
  • На зображенні не повинно бути неприйнятного чи забороненого законом контенту;
  • На зображенні не повинно бути контактних даних, посилань, логотипів.

Вимоги до аватару мебляра

  • Розмір фото – не менше ніж 300 КБ;
  • Фото має бути портретного формату (із зображенням людини);
  • Не можна використовувати фото людини, яка не має стосунку до вас чи вашої компанії, й не дала згоду на використання зображення.

Вимоги до бекграунду

  • Дивіться загальні вимоги.

Вимоги до зображень у портфоліо

  • Зображення повинні відповідати вибраній категорії;
  • На зображеннях не повинно бути людей, а також сторонніх речей, що відвертають увагу від основного об’єкта;
  • Фото має бути без видимих пікселів і нанесень, що заважають роздивитися виріб;
  • Зображення у портфоліо не повинні повторюватися.
Загальні вимоги до текстового наповнення
  • У тексті не повинно бути неприйнятного чи забороненого законом контенту;
  • Заборонено розміщення контактної інформації в блоках, які для цього не передбачені;
  • Заборонено використання ненормативної лексики.

Вимоги до текстового наповнення проекту в портфоліо для показу в галереї

Тут йдеться про ті проекти, які будуть виводитись на головну сторінку у загальну галерею проектів. Тому для них є спеціальні вимоги.

  • Заголовок повинен бути унікальним і складатися з понад двох слів;
  • В описі потрібно вказати усі дані про проект та його особливості;
  • Потрібно вказати матеріали, з яких виконані меблі. Не можна для всіх матеріалів вибирати вид «інше».
Додавання в БАН-лист і видалення користувачів сервісу Viyar Bazar

На жаль, деколи користувачі можуть потрапити у БАН-лист з обмеженням функціоналу або навіть можуть бути видаленими із сервісу Viyar Bazar. Такі рішення ми приймаємо, коли на це є вагомі причини.

Причини додавання в БАН-лист з обмеженням функціоналу:

  • Порушення правил, прописаних в Угоді користувача;
  • Використання імен інших людей або імен, що не існують;
  • Введення користувачів в оману;
  • Грубе поводження з клієнтом;
  • Скарги фінансового плану;
  • Систематичне ігнорування звернень клієнтів;
  • Створення фіктивних відгуків, замовлень.
Причини видалення користувачів із сервісу Viyar Bazar:
  • Систематичне порушення правил, прописаних в Угоді користувача;
  • Систематичне грубе поводження з клієнтами;
  • Систематичні скарги фінансового плану;
  • Незаконна діяльність.

Сподіваємось, ви будете уникати таких випадків та плідно співпрацювати із замовниками сервісу!

Якщо ви користуєтеся сервісом Viyar Bazar, ви автоматично погоджуєтеся дотримуватися усіх правил, що наведені вище.