501
13.11.2023

Оновлений інтерфейс ViyarPRO Меблі та кухні з профілем Gola

Дізнайтеся про актуальні оновлення сервісу.

Ми продовжуємо робити конструктор ViyarPRO Меблі ще зручнішим для вас і додаємо нові дизайни кухонь! Скоріше знайомтеся з оновленнями та тестуйте їх:


Кухні з профілем Gola

В конструкторі з'явилися нові дизайни кухонь із профілем Gola від Ferro Fiori:

  • Лінійна кухня HORYZONT;
  • Кутова кухня MRIYA.

Всього в каталозі представлені 111 модулів: 22 нижніх, 33 верхніх, а також 56 шаф. Базова висота нижніх модулів становить 910 мм.

Вибір напрямних і з'єднувальної фурнітури

Виготовляєте меблі? Тоді це корисне оновлення для вас. Ви можете вибрати тип напрямних для висувних шухляд – телескопічні чи прихованого монтажу. Щоб зробити це, виберіть модуль на сцені, відкрийте "Налаштувати конфігурації" та перейдіть до налаштування "Висувних шухляд", виберіть необхідний варіант у блоці "Тип напрямних шухляди".


Крім того, ви можете самостійно вибирати тип з'єднувальної фурнітури серед доступних варіантів:

  • Конфірмат + шкант;
  • Minifix + шкант;
  • Стяжка Permo + шкант.

Для цього так само виберіть модуль, відкрийте "Налаштувати конфігурації", перейдіть до налаштування "Корпусу" і виберіть потрібний варіант у блоці "Сполучна фурнітура корпусу".


Новинки інтерфейсу

Ми працюємо над тим, щоб конструктор ViyarPRO Меблі ставав ще зручнішим і візуально привабливішим, а також розширюємо його функціонал. Ознайомтеся з основними змінами:


  • Панель налаштування для Сцени. Панель інструментів була переміщена в нижню частину екрану. Завдяки цьому її відстань від правого сайдбару, де відбувається основна робота з проєктом, зменшилася майже удвічі. Крім того, збільшився простір для сцени. Ми згрупували й розмістили у верхній панелі всі інструменти для редагування та перегляду сцени. Додалися нові інструменти – режим ізоляції та панель зміни габаритів.
  • Панель налаштування для Об'єктів. Оновлена панель параметрів універсальна. Ті параметри, що в ній відображаються, залежать від вибраного об’єкту або групи об’єктів. Панель має поділ за розділами, як і раніше. Тепер вони розміщені зверху, що теж збільшує простір сцени.
  • Ієрархія. Основним нововведенням є візуалізація структури проєкту у вигляді ієрархії. Вона дає можливість гнучко підходити до редагування групи об’єктів. Ієрархія нерозривно пов'язана з доданими до проєкту об’єктами та може бути альтернативою взаємодії з об’єктами через сцену.

Також у конструкторі з'явилися нові інструменти: ізоляція модулів, видимість елементів і трансформація об'єкту.

Знайомтеся з оновленнями, а якщо у вас є пропозиції щодо покращення сервісу, пишіть на пошту raskroi@viyar.com.ua.

ViyarPRO Меблі – кухні на замовлення творіть із задоволенням!