Знайомтеся з оновленнями Viyar Bazar!

Новинки у функціоналі та дизайні.

Ми прагнемо зробити Viyar Bazar ще зручнішим для вас. Тому оновили “Особистий кабінет”, додали модераторів замовлень та інші зручні опції.

Модератори замовлень

На Viyar Bazar з'явилися модератори замовлень. Тепер при відправленні замовлення клієнти можуть залишити галочку "Передзвонити мені для уточнення інформації". Чому це зручно для вас?

У такому разі замовлення потрапляє до нашого модератора, який зідзвонюється з клієнтом та уточнює додаткову інформацію. Потім він залишає коментар, який доповнює дані від клієнта і є дуже корисним для вас.

Більше інформації “Особистому кабінеті”

Тепер ви можете додати більше інформації про себе, а саме:

  • посилання на соцмережі;
  • посилання на ваш сайт;
  • адресу офісу.

Також з'явився progress bar, який показує % наповнення профілю та нових функцій, що стають доступними залежно від наповнення профілю. Відстежуйте прогрес і відкривайте всі можливості сервісу.

Сторінка "Нові замовлення"

Для полегшення роботи з заявками ми додали нові позначки:

  • нецікаві для вас заявки можна приховати;
  • біля кожної заявки висвічується кількість меблярів, які вже на неї відгукнулись (ви розумітимете, яка конкуренція на те чи інше замовлення, та скільки майстрів пропонують свої послуги);
  • непереглянуті заявки мають зелені позначки, щоб ви не загубили нові замовлення, які можуть зацікавити вас;
  • з'явилися позначки послуг, які містить це замовлення.

Портфоліо

З'явилися нові розділи, які необхідно заповнити, щоб портфоліо пройшло модерацію. Це додасть більше інформації про розміщений проєкт, а також зробить опис проєкту більш інформативним для потенційних замовників. Заповнена інформація в портфоліо також надасть проєктам можливість коректно відображатися в результатах фільтрації на загальній сторінці "Портфоліо".

А щоб потенційні клієнти ще більше насолоджувалися переглядом ваших робіт, вказуйте, будь ласка, назви й описи проєктів українською мовою.

Скоріше тестуйте оновлення та працюйте зручно з Viyar Bazar!