Мебляр Павел Демичев
Приймає замовлення
Мебляр

Мебляр Павел Демичев

6 відгуків
Коефіцієнт
1.8
Робіт на Viyar Bazar
6
Діапазон цін
3 000 – 200 000
Регіон:
Житомир
,
  • Київ
  • Вишгород
  • Коростишів
Дата реєстрації:
31.03.2021
Викарчук Нина
03.04.2024 15:22
Замовлення №258667
Терміни
Якість
Обслуговування
Стінка
Весь комплекс послуг
Робота виконана на високому професійному рівні від розробки проєкту до його реалізації. Павло підходить до своєї роботи з великою увагою до деталей та враховує всі побажання. Обговорила всі деталі, отримали поради щодо проєкту. Робота була виконана вчасно і без будь-яких затримок. Приємні ціни на меблі та їх виготовлення, ви точно будете знаєте за що платите. Мати такого майстра дуже цінно! Отримали велике задоволення від спілкування з майстром та від виконаної роботи. Я щирого рекомендую послуги всім, хто шукає надійного та досвідченого фахівця для виготовлення меблів. Дякуємо, що втілюєте наші бажання в життя!
Володимир Федорець
10.10.2023 18:00
Замовлення №198862
Терміни
Якість
Обслуговування
Кухня
Демонтаж, Креслення і карта розкрою, Замірювання, Збирання, Дизайн меблів, Весь комплекс послуг, Ремонт меблів
Хороша комунікація, поради щодо підбору матеріалів. Після завершення проєкту з кухнею плануємо також замовляти системи шаф. Рекомендую Павла як професійного майстра!
Замовник Замовник
18.08.2022 21:21
Замовлення №132624
Терміни
Якість
Обслуговування
Кухня
Демонтаж, Креслення і карта розкрою, Замірювання, Збирання, Дизайн меблів, Весь комплекс послуг, Ремонт меблів
Досвідчений та уважний мебляр порадить матеріали для створення сучасної кухні. Від початку розробки проєкту до здачі в експлуатацію на постійному зв'язку з урахуванням побажань замовника. Вважаю, замовлення виконано в установлені терміни, якісно та без зауважень. Щиро дякую.
Ігор Головня
05.11.2021 14:57
Замовлення №79974
Терміни
Якість
Обслуговування
Кухня
Креслення і карта розкрою, Замірювання, Збирання, Дизайн меблів
Хотел бы оставить отзыв о работе. Работой доволен, спасибо большое и ВиЯру за скорую работу и привоз материала на дом, правда за доставку взяли уж круто как по мне (расстояние 1.8км 635 грн.) странно но ладно и на том спасибо. Теперь за качество материала, все на высшем уровне, плитные материалы смотрятся отлично, фурнитура функционирует. Теперь про Павла (мебельщика). Отличный во всех аспектах человек, может и поддержать разговор и знает своё дело как мастер на все руки, ему я очень благодарен, проектирование кухни очень понравилось, сборка ещё больше...мастер, что ещё можно сказать. Сборка заняла три дня и три ночи)))) но все же все получилось не смотря на невзгоды такие как только один сборщик и дождь за окном. В конце скажу что не смотря ни на что, я очень рад что работа была сделана при поддержке ВиЯр и мебельщика Павла. Павел предоставил так же такие услуги как установка духового шкафа, варочной поверхности, мойки, вытяжки и конечно же подключение их всех. Спасибо Вам огромное. Рекомендую всем, я доволен... а как довольна девушка, нет слов, спасибо за внимание, обязательно обращусь ещё именно к этому мастеру.
20.09.2021 23:43
Замовлення №69174
Терміни
Якість
Обслуговування
Кухня
Креслення і карта розкрою, Замірювання, Збирання
Ніколи не залишав відгуків, але цього разу вирішив залишити. Все просто БОМБА! Від другої зустрічі(оплата, перша-замір)до останньої(сдача),з майстром, пройшов тиждень, а кухня й полка готові. Я реально в захваті. Від підходу всіх учасників процесу, а саме майстра,менеджера та виробництва. Ми знали що хочемо і як, а Павло виконав побажання на всі 200%, ще й порадив по технічним аспектам. Чесно кажучи, я думаю хто в темі ремонту знаходиться той зрозуміє, що в ремонті часто сподівання та уявлення, про результат робіт,м‘яко кажучи не співпадає, але в нашому випадку сталося навпаки -результат перевершив сподівання!!! Підсумую: висока якість виробів на рівні який дає Віяр, та грамотність, досвід і професіоналізм бригади Павла Демічева, це дві складові успішного проекту, в нашому випадку кухні. Дуже вдячний, всім дякую від щирого серця. Успіхів. Ще попрацюємо ;)
Уминский Илья
03.08.2021 16:43
Замовлення №59546
Терміни
Якість
Обслуговування
Групове замовлення
Весь комплекс послуг
Кухня была собрана за один день, причём мастер подстроился под мой график. Приятно видеть аккуратного человека, умеющего не только красиво говорить ,но и делать.