Як отримати замовлення на Viyar Bazar?

Дотримуйтесь наших порад – і заявки не змусять себе довго чекати!

Після заповнення профілю вам відкриється доступ до кнопки «Нові замовлення». З її допомогою ви зможете перейти на сторінку із всіма заявками від клієнтів. У вкладці «Запропоновані» відображаються пропозиції від замовників, у вкладці «В очікуванні» – заявки, з якими ви вже працюєте. Замовлення в статусі «В роботі» та «Завершені» знаходяться в розділі «Мої замовлення».

Порада: Для ефективної роботи із сервісом радимо постійно заходити на сайт та моніторити нові заявки. Вони будуть надходити на основі заповнених вами даних в Особистому кабінеті (місто, види робіт та меблів тощо). 

Які є види замовлень?

Клієнт може оформити замовлення у 4 способи:

  • Кнопка «Знайти мебляра»;
  • Розділ «Портфоліо»;
  • Розділ «Спеціалісти»;
  • Конструктор Viyar Mebli.

Порада: Пам’ятайте, що навіть за незначною по обсягу заявкою може приховуватись велике замовлення. Спілкуйтесь з клієнтом, щоб визначити його потреби; звертайте увагу на прикріплені до замовлення фото та креслення, коментарі від замовника та спеціаліста Viyar Bazar.

Кнопка «Знайти мебляра»

Замовник вибирає бажаний вид меблів, вид робіт, конфігурацію та розміри. Розміщує замовлення на порталі та чекає на відгуки меблярів. 

Розділ «Портфоліо»

Клієнт вибирає з тисячі готових проєктів той, який йому подобається, і надсилає замовлення будь-якому майстру. Також замовлення автоматично надсилається автору створеного проєкту.

Розділ «Спеціалісти»

Клієнт вибирає майстра з огляду на портфоліо або відгуки та надсилає своє замовлення обраному мебляру.

Конструктор Viyar Mebli

Замовник вибирає модель кухні з готових шаблонів та адаптує її під свої потреби: змінює параметри, кількість модулів, матеріали тощо. Потім відправляє заявку на Viyar Bazar та чекає відгуки майстрів.

Що побачить клієнт, коли я відгукнусь на замовлення?

Сподобалось замовлення і ви на нього відгукнулись? Чудово! Клієнту прийде SMS-повідомлення про ваш відгук. Також замовнику будуть доступні ваші контакти, тож він зможе зателефонувати та обговорити деталі роботи. Якщо клієнта влаштують умови співпраці, він підтвердить ваш відгук на заявку. І після цього ви зможете працювати разом.

Якщо ж замовник не вибере майстра протягом 3 та 8 днів після розміщення замовлення, спеціалісти сервісу нагадають йому про це. Або розкажуть, де переглянути відгуки та прийняти заявку від мебляра.

Бажаємо натхнення та яскравих проєктів!