139
29.02.2024

Що нового у ViyarPRO Меблі? Ділимось цікавими фішками!

Оновлений перелік матеріалів, інструкції та… Читайте про все у новині!

Створюємо ще більше можливостей для роботи! Ми підготували цікаві оновлення конструктора ViyarPRO Меблі, з якими вам захочеться ознайомитися і протестувати! Знайомимось детальніше.


1. Доповнений перелік матеріалів


Багато ідей? Тепер у вас буде ще більше варіантів для їх реалізації! Ми розширили перелік матеріалів, з якими ви можете працювати. Наприклад, замінивши матеріал для фасадів на МДФ-панелі Niemann чи AGT, ви отримаєте аж 109 нових варіантів декорів (39 та 70 відповідно). Приємний бонус – для них доступна послуга «Чистий розмір».


2. Підказки та інструкція для новеньких


Ви вперше користуєтесь конструктором? Для вас тут все незнайоме? Не хвилюйтесь, для вашої зручності ми додали невелику інструкцію, де розглянуті основні функції. Вона висвічується автоматично у новому вікні та має 7 блоків. Дивіться, як проєктувати кухні, натиснувши кнопку «Далі».

Ви можете пропустити підказки або ж повернутися до неї, перейшовши на вкладку «Допомога», а потім – «Основні функції».


3. Відключення ручки на площині


Ще одна новинка у конструкторі – вимкнення ручки на площині, щоб ви могли вибирати як всю кухню, так і окремі модулі. Як активувати? Перейдіть до зміни конфігурації у блоці «Ручки» та зніміть чекбокс.


4. Цікаві фішки


Ми попрацювали над покращеннями до конструктора, про які ви просили. Отже, додано:


  • інфоплашки на плитних матеріалах, які доступні у «Чистому розмірі»;
  • пошук матеріалів за назвою;
  • редизайн карток, бібліотек модулів та матеріалів;
  • нові інструменти: «Рулетка» для виміру відстані та продуманого додавання модулів у розмір; «Наближення» – робота з вибраним модулем; «Магніт» – повернення модуля до опорної лінії.

Маєте пропозиції щодо покращення конструктора ViyarPRO Меблі? Напишіть нам на пошту raskroi@viyar.com.ua. Будемо раді співпраці та новим ідеям!