Функціонал Особистого кабінету на Viyar Bazar

Заповнюйте дані та станьте ближче до клієнта!

Ви стали зареєстрованим користувачем сервісу Viyar Bazar? Попереду відкривається скільки можливостей! Платформа буде «просувати» ваші роботи, показувати вас у переліку спеціалістів та допоможе знайти зацікавлених клієнтів. Але спочатку добре підготуйтеся і наповніть інформацією Особистий кабінет, щоб відвідувачі сервісу захотіли замовити послуги саме у вас.

Особистий кабінет – ваша персональна сторінка на сервісі, яка допоможе замовнику більше дізнатися про вас як майстра. З його допомогою ви можете більше розповісти про послуги, які надаєте, вид меблів, які можете виготовити, місто, у якому працюєте, контакти, графік роботи тощо. Розгляньмо детальніше його наповнення.

Основний блок

Тут відображається ваше фото, ПІБ, рейтинг і відгуки, регіон, кількість виконаних робіт, дата реєстрації на сервісі та коефіцієнт – вартість вашої роботи. Як він розраховується? Наприклад, коефіцієнт 1,7 означає, що оплата вашої роботи становить 70% від вартості товарів та послуг VIYAR, 1,3 – 30% і т.д. У кожного майстра він різний та залежить від багатьох факторів: досвіду, складності проєкту, термінів, сезону, використовуваних матеріалів та ін.

Види меблів та робіт

Важливо заповнити всі поля, що стосуються видів робіт, виду та стилю меблів, цінового сегмента. Адже від вибору цих категорій залежить показ потенційно цікавих замовлень для вас.

Наприклад, якщо ви вибрали Київ, то вам будуть показуватись заявки виключно з цього регіону. Якщо ви вибрали такі види робіт, як «Дизайн меблів», то до вас будуть звертатися тільки за цією послугою.


Нагороди

У цьому блоці відображаються всі ваші отримані нагороди за:

  • Кількість виконаних замовлень;
  • Кількість проєктів у портфоліо;
  • Проходження курсів VIYAR Academy.


Переваги

Вкажіть додаткові переваги, які можуть вплинути на рішення замовника:

  • Гарантія;
  • Онлайн-консультація;
  • Ціновий сегмент;
  • Варіанти оплати (готівковий/безготівковий розрахунок, розстрочка, кредитування).

Соцмережі

Активно ведете сторінки в Instagram або Facebook? Завантажуйте QR-код з посиланням або діліться профілем у соцмережах.

Інформація

Розкажіть більше про себе, щоб викликати довіру в потенційних замовників та отримувати круті проєкти. Наприклад, такі професійні якості, як відповідальність, організованість, акуратність чи пунктуальність підвищать лояльність клієнта до вас.

Чим більше заповнених даних – тим більше розблокованих фішок на сервісі:

  • 50% заповнення інфо – доступ до перегляду заявок від замовників;
  • 75% – розблоковується можливість додавання робіт в основне портфоліо;
  • 100% – виводить вас у загальний перелік спеціалістів сервісу.

Бажаємо вам цікавих замовлень на Viyar Bazar!