Віртуальний шоу-рум меблів: ідемо роздивлятися меблі на Viyar Bazar

Галерея меблів – приклади дизайну і швидке замовлення.

За останні кілька років безліч буденних речей перейшли в онлайн-формат. Купівля одягу та взуття, замовлення продуктів і улюблених страв – усе це робить життя комфортнішим та економить час. Із цими маленькими турботами ми маємо справу мало не щодня. А як щодо серйозніших речей? Наприклад, ремонту та купівлі меблів ?

Уявіть, що не потрібно розпитувати знайомих, де вони купили кухню, шафу чи стіл у дитячу. Жодних подорожей у єдиний вихідний по всіх меблевих салонах міста, сумнівних майстрів і сюрпризів по ціні. Є віртуальний шоу-рум меблів, якому можна довіряти на 100%. Ви заходите, переглядаєте безліч готових виробів та замовляєте все, що треба, – в потрібних розмірах і під свій бюджет. І це не десь в ідеальному світі, а нa Viyar Bazar!

Чому меблі на замовлення – це зручно

На Viyar Bazar можна замовити будь-які меблі: кухонний гарнітур, шафу-купе, стінку й інше. Ви вибираєте потрібний виріб, вказуєте розміри і за бажанням прикріпляєте картинку з дизайном (зізнаймося, ми всі їх зберігаємо). На порталі зареєстровані більш ніж 1300 перевірених меблярів із портфоліо і реальними відгуками. Заявку на виготовлення меблів можна відправити як конкретному майстру, так і всім одразу. Тоді залишиться просто вибрати мебляра серед тих, хто відгукнувся, обговорити з ним деталі співпраці і підготувати місце для нових меблів .

Ціну диктуєте ви самі: просто виберіть комплектуючі у відповідному ціновому сегменті (економ, середній або преміум). Причому можна комбінувати бюджетні ДСП-фасади і німецьку преміум-фурнітуру чи навпаки.

Крім того, на Viyar Bazar ви можете:

  • Розрахувати вартість кухні за вашими параметрами;
  • Замовити як меблі «під ключ», так і окремі послуги;
  • Переглянути відео та статті про ремонт і дизайн;
  • Прогулятися віртуальним шоу-румом.
  • І про це ми поговоримо детальніше!

    Для чого потрібен віртуальний шоу-рум Viyar Bazar

    Жодні форс-мажори не скасують похід до шоу-руму. На Viyar Bazar є вкладка «Галерея» із тисячами готових проектів. Це як меблевий салон, тільки зручніше і в сотні разів масштабніше! Тут – кухні, шафи, комоди і тумби, передпокої та інші вироби. Дивіться все або відкривайте конкретний розділ. Зареєстровані на порталі майстри завантажують реальні, якісні фото їхніх робіт, а також описи й інформацію про використані матеріали. Переглядайте роботи будь-коли і будь-де, знаходьте ідеї для своєї оселі!

    Розглянемо, що можна робити в «Галереї».

    Побачити більш ніж 10 000 готових проектів

    Пройдіться галереєю, якщо ви на етапі творчого пошуку та придивляєтесь до матеріалів, стилів і кольорів. Дізнавайтеся, що зараз у тренді, та «приміряйте» рішення до своєї оселі. Ви побачите, як меблярі комбінують різні типи кухонних фасадів, які незвичайні меблі створюють для дитячої, як встановлюють шафу у вузький коридор.

    Цей візуальний досвід допоможе визначитися, що підходить вам: глянцеві чи матові фасади, кухня з верхніми модулями чи без, підвісна тумба чи звичайна, з ніжками. Раніше ідеї доводилося збирати по різних сайтах. До того ж деякі з них були далекими від реальності. На Viyar Bazar – тільки справжні вироби, які вже радують своїх власників.

    Зберегти проекти, які сподобалися

    Якщо вам приглянулися планування, поєднання кольорів, окремі деталі інтер’єру, зберігайте проекти до «Вибраного». Це особливо корисно, коли приміщення схоже на ваше. Наприклад, у вас маленька кухня 6-7 м², для якої ви плануєте замовити кутовий гарнітур. Збирайте ідеї оформлення та організації простору. Дивіться, як на невеликій площі можна зручно розмістити мийку, плиту і холодильник та ще й вмістити посудомийку. Вибирайте, які рішення вам до вподоби, або поєднуйте кілька одразу.

    Замовити такі самі меблі в потрібному розмірі

    Заощаджуйте час на етапі оформлення замовлення та вибору матеріалів! Замовляйте меблі як із картинки за вашими розмірами і в потрібній конфігурації. Або такі самі, але з сірими фасадами. Чи під дерево – на ваш смак. Натискайте «Замовити» і додавайте лише найнеобхідніші дані про майбутній виріб: габарити, особливості конструкції, за бажанням – фотографії приміщення. Вже незабаром нові меблі стануть частиною вашого щоденного затишку.

    Відвідайте віртуальний шоу-рум Viyar Bazar, щоб надихнутися на оновлення інтер’єру та відчути запах нових меблів !