Ще 7 дизайнів кухонь та інші оновлення ViyarPRO Меблі!

Розвиваємо сервіс разом із вами.

Друзі, ви вже використовуєте конструктор ViyarPRO Меблі у своїй роботі? Сервіс продовжує набирати обертів! Ми вдячні вам за зворотний зв'язок, бо він допомагає нашим спеціалістам покращити функціонал. Готові оцінити оновлення?

+7 дизайнів кухонь

Ми додали нові лінійні кухні, а також кутовий гарнітур і кухню з островом. SVITLYTSYA, RODZYNKA, ZLAHODA… Ще більше цікавих дизайнів, які можна змінити відповідно до потреб вашого клієнта. Знайомтеся з ними в “Галереї”!

Редагування без сформованої заявки

Заходьте та редагуйте стандартні проєкти кухонь без сформованої заявки від замовника. У “Галереї” поруч із кожною кухнею з'явилася кнопка “Перейти в проєкт". За допомогою неї ви можете потрапити до конструктора, внести необхідні зміни й експортувати замовлення до ViyarPro.

Коефіцієнт

Ми повернули коефіцієнт за замовчуванням до 1,5. Все, як ви просили. Також додали поле "Розрахунковий коефіцієнт", щоб ви могли одразу бачити свій заробіток.

Корпус кухонь

Виконали ще одне ваше побажання. Тепер корпус кухонь – це ЛДСП 18 мм. ЛДСП 16 мм вже не доступна до вибору. Однак ви можете змінити товщину матеріалу при редагуванні project-файлів у ViyarPro. При цьому будьте уважні і слідкуйте за послугами на деталях.

Виправлені баги

Виправлені помилки з відображенням/заміною техніки та фурнітури у модулях. Також виправлена візуалізація модулів при генерації креслень.

Ви – наші найкращі тестувальники! Тому не зупиняйтеся, заходьте на сервіс, працюйте з проєктами і, якщо виникають пропозиції, пишіть сюди: raskroi@viyar.com.ua.

ViyarPRO Меблі – кухні на замовлення творіть із задоволенням!