Топовий одяг для топових майстрів! На одній хвилі з «ВіЯр»

Зручні худі та футболки для будь-якої ситуації.

Коли щиро любиш те, чим займаєшся, це перестає бути просто роботою і стає стилем життя. Підкресли цей стиль з одягом із колекції Viyar by Kolomatskaya! Ти дбаєш про бездоганну якість кожної деталі та з’єднання – ми подбали про таку ж якість матеріалів, швів, інших деталей. Базові худі та футболки створені для будь-яких ситуацій. В них можна і на заміри до клієнта поїхати, і на зустріч із друзями, і до «ВіЯр»!

Чим особлива ця колекція?

Виготовлення меблів – це безліч цікавих викликів і завдань щодня. Ти завжди в динаміці та русі – зустрічаєшся із клієнтом, вибираєш матеріали і фурнітуру в шоу-румі, забираєш замовлення. У «ВіЯр» є дійсно все необхідне для роботи: комплектуючі, послуги з обробки і навіть одяг! Ця колекція така ж стильна, якісна і зручна, як меблі, що ти створюєш.

  • Базові речі. Це універсальні худі і футболки. Завдяки вільному силуету і приємним на дотик тканинам ти завжди почуватимешся комфортно. Одяг не сковує рухи, підтримує оптимальну температуру, відмінно сидить незалежно від зросту та фігури.
  • Матеріали. Над розробкою лінійки з нами працювала дизайнер Маргарита Коломацька. Для пошиття худі ми вибрали футер (тринитку) з начосом, для футболок – двонитку (не змерзнеш навіть узимку). Тканини м’які, приємні до тіла та чудово зберігають форму, скільки б тобі не довелося рухатися!
  • Кольори. Синій, морська хвиля, хакі й інші використані кольори приємні для очей і будуть актуальні ще не один сезон. Класика та можливість виділятися – ці характеристики вдало поєднані в одному виробі.
  • Що можна замовити?

    Тепер про моделі та кольори. В лінійці представлені:

  • 4 худі. Це худі з вільним силуетом в універсальному розмірі. У прохолодну чи дощову погоду виручить капюшон. Він у нас подвійний, щільний і теплий. Вибирай дизайн худі, який тобі до душі: однотонний, з діагоналлю чи лампасами різних кольорів.
  • 2 футболки. Вони представлені у кольорах «смарагд» і «капучино», а також у двох розмірах – S/М та М/L. Футболки підійдуть для чоловіків і жінок – чому б не зібрати family look?
  • Створюйте топові меблі та інтер’єри у топовому одязі! Нехай стильні і зручні речі будуть вашими надійними помічниками в усіх справах.