ViyarPRO Меблі – новий конструктор кухонь!

Більше замовлень, зрозумілі ТЗ від клієнтів, зручний інтерфейс.

Ми цінуємо, що ви працюєте з Viyar Bazar та розвиваєте меблеву справу в Україні. І прагнемо робити процес замовлення та виготовлення меблів простим і прозорим. ViyarPRO Меблі – це новий конструктор кухонь, який вам у цьому допоможе.

Як працює сервіс?

У “Галереї” на Viyar Bazar представлені розроблені дизайнерами шаблони кухонь. Наразі це 16 варіантів дизайну. Усі вони натхненні нашою українською ідентичністю, адже кухня – це щось рідненьке і затишне. Місце, де створюються і зберігаються найцінніші моменти. SVITANOK, TEREVENI, VYTIVKA… Кухні для сонячних ранків, приємних розмов та кулінарних витівок.

Замовник вибирає варіант, який йому подобається, та переходить до спрощеної версії конструктора ViyarPRO Меблі, де може змінити проєкт відповідно до своїх потреб. Наприклад, змінити розміри модулів, матеріали і фурнітуру.

Важливо, що він одразу бачить вартість меблів за роздрібними цінами, включно з вартістю роботи майстра (коефіцієнт 1,3). Після цього клієнт, як і завжди, залишає заявку на порталі та чекає на відгуки. А далі справа за вашою майстерністю!

Відгукнувшись на таку заявку, ви отримує зрозуміле ТЗ та доступ до повного функціоналу ViyarPRO. В конструкторі ви можете легко вносити подальші зміни до проєкту й узгоджувати їх із клієнтом онлайн. Тут одразу видно, як змінюється вартість меблів. Ви можете самостійно змінювати свій коефіцієнт. Процес узгодження замовлення максимально простий і прозорий.

Які переваги ви отримаєте?

  • Зрозуміле ТЗ від замовника
  • Online доступ до проєктів і легка комунікація
  • Візуалізація меблів і просте адаптування під потреби клієнта (додавання й видалення модулів, зміна розмірів та матеріалів тощо)
  • Продумана схема свердлінь, їх адаптація під фурнітуру
  • Експорт проєкту до ViyarPro в 1 клік.

Вам не доведеться власноруч робити розкрій у ViyarPro. Експортуйте проєкт до конструктора, і ви отримаєте готові деталі для майбутньої кухні. Просто доопрацюйте їх під потреби вашого клієнта.

Хутчіш тестуйте конструктор ViyarPRO Меблі, реалізуйте більше замовлень і створюйте неймовірні проєкти з Viyar Bazar! Меблі на замовлення – творіть із задоволенням!