Кварцеві мийки Cascata – українські традиції та європейські матеріали

Представляємо мийки ТМ «ВіЯр». Вибирайте лідерів у стійкості!

Ми вирішили показати, як виглядає міцність і продуманий дизайн на кухні. Довго експериментували над формами, вираховували ті, ідеальні, розміри та протестували всю палітру відтінків. І створили наші мийки Cascata.

Надміцність матеріалу

Мийки Cascata виготовляємо з кварцу – найміцнішого матеріалу, що використовується у промисловості. Завдяки цьому вони стійкі до подряпин, ударів кухонним приладдям, харчових барвників і високих температур (до 280°C). Мийки виготовляємо з німецького кварцу і комплектуємо італійськими сифонами.

Як ми досягли беззаперечної міцності? Розробили оптимальну товщину і щільність мийок, що значно збільшило їхню стійкість до ударів і відколів.

Досконалий вигляд на роки

Мийки Cascata – це не просто надійні помічники, а стильні акценти в інтер’єрах кухонь. Адже їхні поверхні на вигляд та дотик імітують поверхні натурального каменю. В асортименті – круглі, овальні та прямокутні мийки.

На вибір пропонуємо такі кольори:

  • Білий;
  • Сірий;
  • Терра;
  • Чорний.
  • Як ми досягли довговічності кольору? Щоб отримати ідеальний колір, під час виробництва мийок попередньо змішуємо термічно оброблений та пофарбований кварц, а також не додаємо барвники як окремі компоненти. Адже дбаємо, щоб з часом мийка не почала тьмяніти.

    Надійність в експлуатації

    Щодня, користуючись мийками Cascata, ви розумієте, що це беззаперечні лідери не тільки в стійкості, але й в надійності. Завдяки термічній обробці кожного виробу та завершеному процесу полімеризації мийки безпечні в експлуатації. Ми подбали й про екологічність: до складу матеріалу додаємо розчин срібла, що гарантує антибактеріальність покриття. А 60 місяців гарантії, як вам таке?

    Як ми досягли високих показників безпечності? На початкових етапах виробництва додаємо антижировий засіб. Він рівномірно розподіляється поверхнею матеріалу та забезпечує захист від жиру, шкідливих бактерій і вапняного нальоту.

    Увага до деталей

    Мийки Cascata відрізняються продуманим дизайном. Їхні форми мають правильну геометрію й однакову висоту бортів по периметру. Такі ідеальні характеристики рідко можна зустріти навіть у виробах від відомих світових брендів.

    Мийки комплектуються сифонами, оснащеними переливами для відведення води. Така конструкція убезпечить від переливу води через край, якщо стік перекритий посудом чи забитий відходами. Також до сифонів за допомогою трійника-відводу можна під'єднувати посудомийні машини.

    Як ми створили мийки Cascata? З бажанням довести, що ідеали все-таки існують. Тому мийки Cascata – це коли вдарив, впустив важке або гостре, а на ній ні подряпинки. Стійкий аргумент для вашого вибору!